Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 01. 2018. 20:55 >> 20:32
6

RMUŠ PORUČIO

"Demokrate nijesu bile na drugim listama"

Kandidat Demokrata za odbornika u SO Berane Milun Rmuš kazao je da nijedan od kandidata za odbornike te strane u Beranama nikada nije bio kandidat na nekoj drugoj odborničkoj listi.

"Partija čiji je predsjednik, kao i svi najviši funkcioneri redom, promijenila toliko nacija i država, međunarodnih partnera, formalnih i neformalnih centara moći kao naredbodavaca, da je odavno izgubila, ako je ikad i imala, svoju političku profilaciju, govori o šinjelu?! Pa, jedini šinjel koji DPS poznaje, i u kojem joj je uvijek najugodnije bilo, jeste kriminalni. Iz njega su potekli i, očigledno, uvijek mu se vraćaju. Tako da se pakovanje DPSa zna, samo je pitanje da li je u nadležnosti osnovnog ili višeg tužilaštva i suda. Bilo kako bilo, pakovati se i prepakovati mogu samo u Spužu. I da ne bude zabune, sve ovo su sami priznali", rekao je Rmuš u reagovanju na saopštenje beranskog DPS-a, koji je kazao da su današnje Demokrate i prije četri godine bile dio koalicije koja vlada u Beranama i koja je taj grad dovela do ruba propast.

Kako je istakao Rmuš, koncepcija DPSa, bar otkako su Demokrate stupile na političku scenu, uvijek je bila gubitnička, "a sad se i ta gubitnička raspada, imajući u vidu pad podrške i rejting, koji je rijetko kad bio niži".

"I, opet, ne kažu to Demokrate, već istraživanja javnog mnjenja koja rade agencije za koje se teško može reći da su nam naklonjene. A zamislite, beranska gospodo, gdje ste onda u Beranama. I hajde da vas pitam otvoreno - koliko beranske djece je leglo gladno da bi vaši odbornici i funkcioneri dobili materijalnu pomoć za kupovinu hrane i ogrijeva? Malo vam je što ste uništili Berane, što ste vrijedne i čestite Berance doveli na rub egzistencije, već ste riješili da i socijalnu pomoć podijelite među sobom. Partijski vojnici koje ste postavili na mjesta direktora, zloupotrebljavajući sve državne resurse, ovom prilikom su dotakli dno. Tražimo od nadležnih ministarstava da hitno smijene direktore koji se nalaze na spisku onih koji su dobili jednokratnu pomoć, a od državnog tužioca da podnese krivičnu prijavu za pranje novca i organizovani kriminal", poručio je on.

 

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније