Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

12. 01. 2018. 17:03   >>  16:31

UEHARA S BRAJOVIĆEM

"Mediji u CG pred izazovima"

Mediji u Crnoj Gori nalaze se pred izazovima dalje profesionalizacije i objektivnog izvještavanja, posebno kada je riječ o Javnom servisu, ocijenjeno je na sastanku predsjednika parlamenta Ivana Brajovića s ambasadorkom SAD Margaret En Ueharom.

Sagovornici su naglasili da povratak dijela opozicije u Skupštinu doprinosi kvalitetnijem političkom dijalogu, na šta je u prethodnom periodu ukazivano kako u domaćoj tako i u međunarodnoj javnosti. 

"Ambasadorka Uehara je čestitala predsjedniku Brajoviću na postignutim rezultatima od preuzimanja mandata u novembru 2016, posebno akcentujući dodatno unaprjeđenje izbornog zakonodavstva, imajući u vidu predstojeće predsjedničke i dio lokalnih", saopšteno je iz Skupštine.

Brajović je  zahvalio Sjedinjenim američkim državama na kontinuiranoj podršci reformskim procesima usmjerenim ka nastavku demokratizacije crnogorskog društva, "čemu je članstvo u NATO dalo posebnu potvrdu".

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније