Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

11. 01. 2018. 12:00 >> 11:29
9

O DRŽAVLJANSTVU

DPS: Jokić šest mjeseci ćuti

Umjesto što politikantskim i demagoškim frazama pokušava da obmane građane, Vladimir Jokić treba da se suoči sa nespornim činjenicama i javnosti objasni zašto se kao stranac pojavio na prošlogodišnjim izborima i u tom prevarnom statusu postao predsjednik Opštine Kotor, saopšteno je iz lokalnog DPS-a.

Demokratska Crna Gora sopštila je juče da je Demokratska partija socijalista (DPS) sve vrijeme lagala Kotorane, kada su kazali da predsjednik opštine Kotor, Vladimir Jokić, već šest mjeseci, krije istinu od tužilaštva i građana.

"Činjenica je da je Jokić 12.05.2017. bio građanin Srbije i da je javnost imala prilike da vidi dokument koji o tome svjedoči. Takođe, činjenica je da i, dva dana nakon što je Jokić panično pokušao da maše nekim papirom, 06.07.2017, državni organi Republike Srbije su izdali potvrdu na kojoj stoji da je Jokić i dalje njihov državljanin. Ovo nas navodi na sumnju da je Jokićev papir sumnjivog porijekla i da je nabavljen u strahu da se ne otkrije prevara koju je Kotoranima organizovala Jokićeva družina"- navode iz DPS-a.

Dodaju i da je činjenica da Jokić nikad javnosti nije odgovorio na pitanje da li je u vrijeme održavanja izbora, on bio stranac. To njegovo izbjegavanje odgovora je, kako kažuu DPS-u, “nečasno, nemoralno i kukavičko”.

"Činjenica koju smo prezentovali javnosti uz sve dokaze, je da je ovaj stranac, izabran za predsjednika Opštine tako što su odbornici interesne koalicije glasali za njega po diktatu, i kontrolisano: svaka odbornička grupa morala je posebnim simbolima i bojama da zaokruži ovog stranca”, poručuju iz kotorskog DPS-a.

Kažu i da je Jokić uhvaćen u sumnjivim i nezakonitim radnjama.

“Niti jedan dokaz nije pružio javnosti, već šest mjeseci ponavlja ono što ga niko nije pitao, i što je potpuno nevažno. Pošto kukavički prozivate ljude koji pred Tužilaštvom jedni za drugim, dokazuju da ste manipulanti, i da ste ih oklevetali, od funkcionera Demagoga očekujemo da javnosti i Tužilaštvu pokažu da u vrijeme održavanja izbora, 16. oktobra 2016. nisu bili stranci. Svako drugi potez sem ovog koji građani od vas čekaju već šest mjeseci, jasna je manipulacija i pokušaj prikrivanja prevare"- zaključuju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније