Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

09. 01. 2018. 17:08 >> 18:59
18

INCIDENT U ULCINJU

Funkcioner Opštine polomio reklamni pano Ure

Bivši poslanik u Skupštini Crne Gore i predsjednik Skupštine Opštine Ulcinj, a danas službenik ulcinjske opštine Muhamet Nika, danas je fizički nasrnuo na funkcionere i aktiviste Građanskog pokreta URA, prilikom podnošenja izborne liste za predstojeće lokalne izbore, saopšteno je iz te partije.

"Nika je, tom prilikom, gurao i napadao kandidatkinje za odbornice i kandidate za odbornike pokreta URA, ali i polomio pokretna slova, koja URA koristi na svojim promocijama", naveli su iz Ure.

Kako je saopšteno, URA je slučaj prijavila tužilaštvu, koje je isti okarakterisalo kao „onemogućavanje predaje izborne liste“ uz remećenje javnog reda i mira.

"Počela je najprljavija predizborna kampanja u istoriji Ulcinja, a sve nervozniji DPS puca po svim šavovima. Jer drugog objašnjenja nema. DPS je, sa svojim satelitima, uništio najljepšu crnogorsku opštinu sa najvećim potencijalom razvoja, a građani to prepoznaju. Zbog toga svoju političku nemoć, pokušavaju prikriti nervoznim ispadima i zastrašivanjima protivnika. Ne misle, valjda, da su takvim prizemnim ponašanjem bilo koga uplašili?", upitali su u ulcinjskom pokretu URA.

Iz pokreta URA ističu da ih napadi i prijetnje DPS-a i njihovih batinaša neće uplašiti već će biti dodatni motiv da nastave sa još intezivnijom kampanju za predstojeće lokalne izbore.

Građanski pokret URA predao je odborničku listu za lokalne izbore u Ulcinju, zakazane za 4. februar, a nosilac liste je diplomirani ekonomista Omer Bajraktari.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније