Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B. [ AntenaM ]

09. 01. 2018. 13:38 >> 14:19
16

SNP NA IZBORIMA

Šćekić nosilac liste, i u Ulcinju sa DF-om

Socijalistička narodna partija na predstojećim izborima u Ulcinju i Beranama nastupiće u koaliciji sa Demokratskim frontom, kazao je lider SNP-a Vladimir Joković. Potpredsjednik SNP-a i aktuelni predsjednik opštine Berane, Dragoslav Šćekić, biće nosilac izborne liste, koju u tom gradu, pored SNP-a čine i DF, Srpska stranka „dr Milovan Živković“ i Ujedinjena Crna Gora.

Joković za Antenu M kaže da su se za koaliciju sa DF-om odlučili, jer je koalicija "Zdravo Berane" pobijedila DPS na prošlim izborima.

"Ta koalicija je napravila mnogo toga dobrog za Berane, i siguran sam da će nastaviti da vrše vlast u Beranama. To su jedini motivi koji su nas vodili. Pokazalo se da je ta koalicija dala rezultat a ono što je dalo rezultat ne treba mijenjati", kaže Joković.

Upitan može li koalicija sa DF-om da utiče na odnose u "građanskoj opoziciji" Joković kaže da ne vidi nijedan razlog za tako nešto.

"Kada je građanska opozicija počela da se sastaje i tada smo bili u koaliciji "Zdravo Berane" i to tada nije smetalo i ne znam zašto bi smetalo sada", kazao je Joković.

Podsjetimo, izbori u ove dvije crnogorske opštine biće održani 4. februara.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније