Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B. [ Pobjeda ]

29. 12. 2017. 07:56 >> 07:27
3

SNP BUDVA

Isključuju Markovića, koalicija se raspala

Budvanski odbor SNP-a raspušten je i odluka šefa tog odbora Veselina Markovića da raskine koaliciju u toj opštini nelegitimna je i nije u skladu sa Statutom stranke.

Ako Marković, ipak, odluči da napusti koaliciju, biće isključen iz partije kao i odbornik Goran Pejović, koji nije prisustvovao sjednici lokalnog parlamenta, rečeno je Pobjedi iz SNP-a.

Iz SNP-a su reagovali na odluku Opštinskog odbora SNP-a da raskinu koaliciju u Budvi, jer nijesu ispoštovani koalicioni dogovori.

"Budvanski odbor nije mogao da donese odluku o raskidu koalicije jer je raspušten odlukom Izvršnog odbora, kada su, shodno Statutu, raspušteni svi opštinski odbori, osim beranskog i ulcinjskog pred kojima su lokalni izbori", rekao je Pobjedin izvor.

Lider budvanskog SNP-a i potpredsjednik opštine Budva Veselin Marković kazao je da je raskinuta postizborna koalicija koja je u ovom gradu i da je SNP otvoren za nove pregovore.

Vlast u Budvi čine SNP, Demokrate, Demos, Ura, SDP i Liberalna partija. Kulminacija loših odnosa u koaliciji, kako Pobjeda saznaje, desila se na sjednici Upravnog odbora Vodovoda Budve u srijedu. SNP je, prema riječima Pobjedinog izvora, ucjenjivala donošenjem odluke o sistematizaciji kako bi uhljebila svoje kadrove, ali Demokrate su glasale protiv.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније