Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina; B.V.

28. 12. 2017. 14:32 >> 14:08
1

JOKOVIĆ SMATRA

SNP je brend, svi nas poštuju

Sve partije u Crnoj Gori najviše poštuju Socijalističku narodnu partiju(SNP) i smatraju je brendom broj jedan u političkom smislu u Crnoj Gori, rekao je njen predsjednik Vladimir Joković.


On je, na novogodišnjem koktelu koji je podgorički Odbor SNP-a organizovao za svoje članove i simpatizere, rekao da je u SNP-u još ima onih koji zbog poremećenih odnosa unutar partije, nemaju takvo mišljenje o njoj. 

„Ubijeđen sam da ćemo naći rješenje. Morate shvatiti da se ne može dovijeka pregovarati. Doći će vrijeme kad ćemo se morati dogovoriti da idemo putem kojim svi mi želimo“, kazao je Joković.

On je poručio da će se i naredne godine okupiti na koktelu, još jači i još bolji, da "svi skupa nastavimo da radimo u interesu SNP-a“.

Predsjednik SNP-a je naglasio da je čast stajati ispred predstavnika časnog, poštenog i jakog SNP-a.

„Ubijeđen sam da će naša partija takva biti i ubuduće. Za nama je 2017, godina za zaborav. Nadam se da se nikad više neće ponoviti u SNP-u ono što nam se u njoj dešavalo“, kazao je Joković.

Prema njegovim riječima, SNP zaslužuje i mora učiniti sve da krene putem koji joj je narod koji je stvorio prije 20 godina zacrtao. 

„SNP ne čini rukovodstvo, niti jedan opštinski odbor, jer da nije vas, SNP-a ne bi ni bilo. Vi ste je stvorili, ona vama pripada a mi smo samo vaši predstavnici“, istakao je Joković.

Obraćajući se svima koji nisu učestvovali u radu partije i koji su, kako je rekao, možda imali zebnju kako će biti u SNP-u od kongresa, Joković je poručio da su vrata svima otvorena. 

Kako je kazao, „možemo da razgovaramo uvijek i svi su dobrodošli u SNP“. „Neka kažu oni koji ne misle tako šta treba da uradimo da bismo bili opet zajedno". 

"Nemojte misliti da SNP nema budućnost. Ima i imaće je i ono što je vrlo značajno za SNP je činjenica da sve partije u Crnoj Gori najviše poštuju SNP kao partiju i smatraju nas brendom broj jedan u političkom smislu u Crnoj Gori“, rekao je on.

Predsjednik podgoričkog Odbora i potpredsjednik SNP-a Dragan Ivanović je naglasio da je ova godina bila teška ne samo za SNP već i za sve građane Crne Gore, "ali se može i mora naprijed zbog onih kojima je SNP i njena ideja u srcu".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније