Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dnevne novine, Objavio: I. P. ]

25. 12. 2017. 08:26 >> 07:55
6

ŠKRELJA SMATRA

Napad na Tanoka vrhunac nepristojnosti

Predsjednik Administrativnog odbora Ljuiđ Škrelja ocijenio je da je ponašanje poslanika DF-a, prilikom posjete evropskih parlamentaraca, jasan pokazatelj da oni ne odustaju od pravljenja incidentnih situacija. Škrelja je rekao i da od februara ove godine traje žestok, neviđeni napad na Administrativni odbor.

 

Škrelja u razgovoru za Dnevne novine navodi da je "napad na Čarlsa Tanoka vrhunac nepristojnosti, beskrupuloznosti".

"Čovjek je bio van sebe i nije nikako mogao da se smiri. I na radnoj večeri je napad Nebojše Medojevića, iznošenje tvrdnji bez ikakve argumentacije, bilo dominantna tema. Mislim da su poslanici DF sebi napravili medvjeđu uslugu, jer su pokazali na šta su sve spremni i pred međunarodnom javnošću, pred gostima koji su tu da nam pomognu i u čijem je društvo čast biti", rekao je Škrelja.

Kazao je da nije očekivao takvo ponašanje poslanika Fronta prema gostima.

"Nažalost, sjednica POSP-a nije se razlikovala od onoga što slušamo i gledamo svakodnevno u parlamentu", kazao je Škrelja.

Podsjeća da je sve što se dešavalo nakon prošlogodišnjih oktobarskih izbora od strane opozicije "bilo usmjereno na destabilizaciju institucija, konkretno parlamenta, koji se koristi za obračun sa poslanicima vladajućih partija, čak i fizički.

"Ovo nije bilo nikada", tvrdi Škrelja.

Rekao je da bi volio da zna zašto je dospio u fokus javnosti, nakon pokretanja procedura razrješenja članova Savjeta AEM i RTCG-a.

"Vjerujte da bih i ja volio da znam o čemu se radi, posebno kada je riječ o Javnom servisu. Što je to toliko primamljivo, koji je to magnetizam koji je članove Savjeta RTCG vezao za ta mjesta, pa se muče na sve načine da ostanu, iako su svjesni da su prekršili zakon. Sad su digli civilni sektor protiv Administrativnog odbora i mene kao predsjednika. Nikad se ni oko jedne promjene u nekom upravljačkom tijelu, bez obzira na razlog zbog kojeg se dešava, nije digla tolika halabuka kao oko Savjeta RTCG. To je za mene zaista enigma", rekao je Škrelja.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније