Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

18. 12. 2017. 19:34 >> 19:03
2

MANDIĆ O EU POSLANICIMA

"Sa DF-om neće brisati cipele"

Član Predsjedništva Demokratskog fronta (DF), Andrija Mandić, kazao je da su prvog dana povratka u parlament htjeli da pošalju poruku da Crnom Gorom treba da upravljaju njeni građani.

On je kazao da su sa poslanicima Evropskog parlamenta danas razmijenili mišljenja, ali i oštre riječi, posebno sa izvjestiocem EP, Čarlsom Tanokom.

"Pojedini ljudi, slični Tanoku, navikli su da kada dođu u Crnu Goru da o svim njenim političarima zaključuju na osnovu onih sa kojima dolaze u bliži dodir. Morali smo ljudima koji ne govore istinu da kažemo da nećemo dozvoliti da se služe lažima u našem parlamentu", kazao je Mandić.

On je kazao da se DF neće ponašati kao DPS.

"Ako žele takvu neku vrstu dominantne komunikacije sa nekim, eto im političari iz DPS-a, pa neka o njih brišu cipele, ali sigurno to neće raditi sa DF-om,", poručio je Mandić.

On je ponovio da se DF nalazi u medijskoj blokadi, "čak i nekih opozicionih medija koji su pratili proteste 2015."

"DF je izbjegao zamku koju su im spremali vlast i neki mediji koji su do neadvno bili naši saveznici i sada s novm energijom idemo naprijed znajući da će to cijeniti građani", naglasio je Mandić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније