Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

18. 12. 2017. 17:07 >> 16:54
6

DF TVRDI

"Đukanović ne želi Stijepovića na listi"

Demokratski front (DF) tvrdi da određene strukture Demokratske partije socijalista, predvođene premijerom Duškom Markovićem, žele da nametnu Slavoljuba Stijepovića za kandidata za gradonačelnika DPS-a i na ovim izborima, dok, kako dodaju, predsjednik DPS-a Milo Đukanović ne želi da vidi trenutnog gradonačelnika ni na odborničkoj listi.

"Kampanja za lokalne izbore u Podgorici, u DPS-u poprima obrise panike, jer već danima se u prvi plan, medijski i terenski, gura odlazeći gradonačelnik Stijepović, koji je poslije tri i po godine odlučio da se pojavi i pojasni domete i učinke svoga rada, doduše nepostojeće", navode u saopštenju.

Iz DF-a kažu da je objašnjenje da se Slavoljub Stijepović posljednjih dana naglašeno eksponira zbog toga što Podgorica obilježava svoj praznik je, kako navode, neutemeljeno.

"Istina je na drugoj strani - da određene strukture u DPS-u, predvođene Duškom Markovićem, žele da nametnu Stijepovića za kandidata za gradonačelnika DPS-a i na ovim izborima, dok Milo Đukanović i njegova ekipa ne žele da Stijepovića vide čak ni na odborničkoj listi. Zato je danas i upriličen raport Stijepovića kod Duška Markovića, da obećanjima o pomoći sa državnog nivoa premijer prikrije katastrofalne rezultate svoga pulena za sve ove godine rukovođenja Podgoricom", dodaju u saopštenju.

Iz DF-a poručuju da DPS ne treba da se previše sjekira oko izbora svog kandidata.

"Opozicija će predvođena DF-om, slaviti ubjedljivu pobjedu u Glavnom gradu. 'Politika' Slavoljuba Stijepovića, za čitavo trajanje njegovog mandata, je bilo klasično ponižavanje Podgoričana, i pokušaj da se sitnim trikovima izbjegne činjenica da on jednostavno ne posjeduje kapacitet za obavljanje ovako odgovorne funkcije, na kojoj treba pokazati sve ono što on nema – ljubav prema Podgorici, znanje, odlučnost, energičnost, odgovornost, vještinu...", navode u saopštenju.

Ističu da se vrijeđa inteligencija Podgoričana.

"Nakon tri i po godine apsolutnog odsustva interesovanja za naš grad, odnekle se pojavljuje Stijepović da, u minut do dvanaest, plasira priču kako će da gradi kolektor, Dom starih, bulevare... Imao si Stijepoviću sasvim dovoljno vremena da riješiš brojne probleme Podgoričana, pa i te koje sada kandiduješ, ali si samo pokazao da tvoje neznanje i nerad nemaju granice, zbog čega ispaštaju naši sugrađani. Zato je DF spreman da nakon pobjede na lokalnim izborima, preuzme odgovornost, i da u veoma kratkom roku, kroz neposredni dogovor i komunikaciju sa građanima, riješi svako goruće pitanje u Podgorici", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније