Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

18. 12. 2017. 14:08 >> 13:39
21

SIMOVIĆ UVJEREN

Đukanović interes i potreba Crne Gore

Lider DPS-a Milo Đukanović interes je i potreba svih građana Crne Gore, smatra potpredsjednik crnogorske Vlade, Milutin Simović.

 

On je, govoreći o tome da li bi kandidatura Đukanovića na predsjedničkim izborima značila da DPS nema drugog kandidata koji bi mogao pobijediti, rekao da je DPS prepoznatljiv kao partija "sa širokim kadrovskim resursima".

"To ne znači svakako to. DPS kao partija prepoznatljiva sa širokim kadrovskim resursima sigurno ima dobrih rješenja. Ali ja bih postavio pitanje šta je interes Crne Gore. To je krucijalno pitanje. Milo Đukanović je interes i potreba državnih interesa Crne Gore, interesa svih građana Crne Gore", poručio je Simović tokom posjete Ulcinju.

Simović je rekao da se DPS u kreiranju svoje politike uvijek vodio državnim interesima Crne Gore.

"Tako da će to biti ključna vodilja, dakle šta je to interes i potreba Crne Gore. A kazao sam da je gospodin Đukanović, svoj lični stav saopštavam, interes i potreba cijele države Crne Gore i svih građana u njoj", rekao je Simović.

Komentarišući pregovore o formiranju lokalne vlasti na Cetinju, Simovič je rekao da nije utisak da se vode "bilo kakvi pregovori", već da je riječ o razgovoru i dogovoru.

Uvjeren je, kako je rekao, da će brzo upoznati javnost o dogovoru koji će biti od interesa za sve građane Cetinja.

"Da prijestonica i u narednom periodu nastavi da se razvija. I posebno da rješavamo ono što su ključni problemi, ekonomsko-socijalni, a posebno pitanje novih radnih mjesta. Već smo postavili dobru platformu, čeka se svaki dan da ozvaničimo da smo stavili na papir taj dogovor koji se uveliko nazire", kazao je Simović, navodeći da je to za očekivati "od državno odgovornih partija koji su koalicioni partneri na državnom nivou".

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније