Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

17. 12. 2017. 12:50   >>  12:17 1

U ULCINJU

SD formirao izborni štab

Socijaldemokrate u Ulcinju formirale su opštinski i mjesne izborne štabove, čime je i formalno počela njihova kampanja za predstojeće lokalne izbore.

Predsjednik OO SD Ulcinj, Ćazim Hodžić, ujedno je i predsjednik opštinskog izbornog štaba koji broji preko 50 članova, a potpredsjednik je Selim Resulbegović, član Predsjedništva SD CG.

“Današnjim formiranjem izbornog štaba, zaokružujemo jedan, veoma važan dio aktivnosti koje je naš opštinski odbor realizovao u prethodnom periodu. Sigurni smo da sa našom jasnom i konkretnom politikom, kao i stručnim i odgovornim ljudima koji čine OIŠ i OO SD Ulcinj, dobar rezultat neće izostati, te da ćemo i u Ulcinju nastaviti nezaustavljivi trend rasta podrške Socijaldemokratama”, rekao je Hodžić, saopštio je SD.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније