Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

15. 12. 2017. 08:00 >> 07:34
11

I PODGORICU

Rudović: Fokusirati se na predsjedničke

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA Neđeljko Rudović ocijenio je da bi opozicija trebalo da se skoncentriše na predsjedničke i izbore koji će biti održani naredne godine u Podgorici i drugim opštinama.

"Najvažnije pitanje pred svima nama je da li smo spremni da učinimo sve što možemo da ih pobijedimo, bez obzira što se služe svim mogućim nečasnim sredstvima uticaja na građane. Moje mišljenje je da naš odgovor treba da bude potvrdan i da se moramo skoncentrisati na predsjedničke i izbore u Podgorici i drugim opštinama u maju. Energija slobode i promjena je mnogo jača od svih mehanizama trovanja, ucjena, kupovina, pritisaka i prijetnji, a naš je zadatak da je okupimo", rekao je Rudović.

On je ocijenio da će opozicioni trijumf u glavnom gradu označiti početak nove ere u crnogorskoj politici, navodeći da će nakon toga svi građani Crne Gore "uživo gledati kako se apsolutna moć pretvara u svoju suprotnost".

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније