Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

14. 12. 2017. 18:57   >>  18:41 5

"ZDRAVO BERANE"

"Status DPS-a u Beranama ostaće isti"

Opozicioni status Demokratske partije socijalista (DPS) neće se promijeniti u Beranama ni poslije lokalnih izbora 4. februara, saopšteno je iz koalicije "Zdravo Berane".

"Skoro da i nije potrebno odgovarati na neozbiljna saopštenja DPS-a, ali moramo podsjetiti ovu zaboravnu družinu na ono što i oni izuzetno dobro znaju. Nikako da se pomirite sa činjenicom da vam nikada više građani Berana neće pružiti šansu da uništavate svoj grad. "Zdravo Berane" će i danas osvježiti DPS-ovsko pamćenje. O smeću, o vodi, o zapošljavanju i ličnim privilegijama govore oni, koje su Beranci dobro zapamtili upravo po nepočinstvima iz ovih oblasti", navodi se u saopštenju.

Iz koalicije "Zdravo Berane" su naveli da je čitavih osam godina, od 2006. do 2014, za vrijeme vladavine DPS-a, Berane bilo na naslovnim stranama novina kao grad smeća i zaraze.

"Nije zar, gospodo iz DPS-a da ste već zaboravili kako ste deponovali smeće po gradu. Kontejneri su bili nevidljivi od vašeg smeća. Upravo tada, zahvaljujući vama i vašoj vladavini grad je bio na ivici zaraze. Kako tako brzo zaboraviste svijetle trenutke vaše vladavine i onaj period kada je voda, vašim nemarom i neradom bila zatrovana. Upravo tada je 5.000 naših sugradjana zatražilo pomoć ljekara. I nijeste se ni tada puno sjekirali dok nije došao trenutak kad su vas građani Berana otrijeznili političkim šamarom od kojeg se još dugi niz godina nećete oporaviti", poručili su iz vladajuće koalicije u Beranama.

Optužili su DPS da troži novac građana za lične potrebe funkcionera.

"Podsjećanja radi, lijepo bi bilo da našim sugrađanima priznate, koliko ste miliona potrošili te 2014.godine i uzgred kažete koliko ćete pred Novu godinu i predstojeće izbore? Najžalosnije je to što trošite pare naših građana, i što vam taj novac isključivo služi da punite kućni budžet vaše odabrane elite. Uzgred, ponovite još jednom svojim Berancima gdje je novac iz Centra za socijalni rad? Na koje je adrese i kome otišao? Ponovite, jer su to pare svih gradjana i dobro bi bilo da znaju koliko je bilo dovoljno novca da se olakša vaša materijalna situacija. Spiskove i presude znamo i vi i mi. I što je još važnije naši građani", navodi se u saopštenju koalicije "Zdravo Berane".

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније