Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

14. 12. 2017. 07:56 >> 08:13
7

PREDSJEDNIČKI IZBORI

DF neće Milačića za kandidata?

Demokratski front (DF) odbio je da stane iza potencijalne kandidature lidera organizacije "Otpor beznađu" Marka Milačića na izborima za šefa države, saznaje Pobjeda.

 

Više izvora tog lista bliskih tim političkim organizacijama saopštilo je da je Milačić ohrabren sastancima za predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i funkcionerom Jedinstvene Rusije Sergejem Železnjakom predložio DF-u da on bude predsjednički kandidat iza koga bi stao najjači opozicioni savez.

"Ta inicijativa je odbijena od strane DF-a, jer su čvrsto bili na stavu da kandidat treba da bude nestranačka ličnost, koja bi bila prihvatljiva za opoziciju, ali i u određenim zapadnim krugovima", rekao je izvor Pobjede.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније