Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio P.R.

12. 12. 2017. 19:32 >> 19:05
3

OSUDA DEMOKRATA

"DPS strahuje od slobodnog novinarstva"

Odluku Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore da predloži Skupštini da razriješi Darka Ivanovića članstva u Agenciji za elektronske medije je skandalozna i za svaku osudu, navode iz Demokratske Crne Gore.

Nastavlja se progon, kako navode, onih koji crnogorsko novinarstvo žele da vide kao profesionalno, nezavisno i nepristrasno. 

"Posljednji postupci kojima se duboko zadire u nepristrasnost i nezavisnost medija dokaz su apsolutizma DPS-a i njegovog straha od slobodnog novinarstva, pa čine sve da sapletu one koji iskorače, manje ili više krupnim korakom, ka demokratizaciji našeg društva", navode u saopštenju.

Demokrate ističu da DPS ne može da podnese slobodnu javnu riječ.

"Potpuno je izvjesno da je Ivanović, po shvatanju režima, sam sebi iskopao rupu time što se zalagao da se Pink M televiziji ukine licenca", dodaju u saopštenju.

To je, kako kažu, ta čuvena DPS pravda.

"Oni koji dignu glas protiv neprihvatljivog i protivzakonitog postupanja njihovih prljavih medijskih alatki bivaju sankcionisani, a udbaški mediji likuju i nastavljaju svoje zadate hajke protiv političkih protivnika, ali i svih koji misle svojom, a ne njihovom glavom", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније