Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

12. 12. 2017. 10:19   >>  09:48

JEDNOGLASNO

Babaić predsjednik beranskog SD-a

Na konstitutivnoj sjednici drugog saziva Opštinskog odbora Socijaldemokrata Berana, za predsjednika Odbora jednoglasno je izabran Onur Babaić.

U svom inicijalnom obraćanju, Babaić se, između ostalog, zahvalio članovima na jednoglasnoj podršci koju je dobio prilikom izbora za predsjednika Opštinskog odbora SD-a.

„Svjestan sam odgovornosti koja mi je povjerena i zalagaću se da ideja socijaldemokratije u Beranama doživi svoju potpunu reafirmaciju. Takođe, mora se zajedničkim snagama raditi na očuvanju vrijednosti koje Socijaldemokrate baštine. Građani Berana na predstojećim lokalnim izborima imaju političku alternativu, oličenu kroz Socijaldemokrate, naše sugrađanke i sugrađani će dobiti šansu da pokažu da je Berane grad koji je spreman da nagradi intelektualne i etičke kapacitete kako bi i u našem gradu došlo do promjena koje su nužne“, istakao je Babaić.

Dosadašnji predsjednik Socijaldemokrata Berana Bedrija Lucević, se zahvalio Odboru na dosadašnjem predanom radu i naveo da mu izuzetno zadovoljstvo predstavlja činjenica da u Socijaldemokratama Berana postoje mladi ljudi koji su spremi da preuzmu odgovornost za dalji razvoj naše ideje i čiji lični i profesionalni integritet je garant njegovog dugoročnog uspjeha.

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović kazao je da rezultati lokalnih izbora na kojima su Socijaldemokrate samostalno nastupajući ostvarile odlične rezultate i parlamentarni status u svakoj opštini u kojoj su do sada održani lokalni izbori, pokazuju ispravnost partijske politike.

“Vjerujem da će se evidentni trend rasta podrške Socijaldemokratama nastaviti i u Beranama, jer dobri rezultati Socijaldemokrata znače i bolju Crnu Goru i ravnomjerniji regionalni razvoj i pravednije i solidarnije društvo”, rekao je Brajović.

Potpredsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Damir Šehović rekao je da ga raduje čijenica da Socijaldemokrate i u Beranama imaju sve više pristalica i simpatizera, pretežno mladih ljudi, te da je to važan pokazatelj da Socijaldemokrate i u ovoj, a na krilima fantastičnih rezultata u ostalim sredinama, postaju ključni faktor u kreiranju političke zbilje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније