Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

10. 12. 2017. 18:50 >> 18:20
8

URA, DEMOKRATE I SDP SAOPŠTILI

"Da imate stida ne biste nas brojali"

URA, Demokrate i SDP su u zajedničkom saopštenju kazali DPS-u da ne bi brojali Cetinjane koji su digli glas zbog izborne krađe "da imaju imalo stida".

Podsjetimo, DPS je danas saopštio da na današnjem protestu u organizaciji URE, Demokrata i SDP-a na Cetinju nije bilo "sve sa gostima sa strane nije ni sto ljudi".

“Vi, koji ste i pored kupovine glasova, pritisaka i namještenih konkursa - doživjeli debakl sa oko 1.000 glasova manje u odnosu na prethodne izbore, a u konačnom i manje glasova od opozicije, govorite o izbornom porazu. Čijem? Vašem? Malo vam je što ste brutalno napadali poslanike, odbornike i slobodne građane, prskali suzavcima i vadili pištolje, a u zgradi Prijestonice i vašim štabovima za kupovinu glasova držali nauružane kriminalce, nego nas danas jos snimate i lažno prebrojavate. Da imate morala, ćutali bi i crvenili se, ali vi za stid ne znate, što konstantno i pokazujete”, saopštile su tri građanske partije.

Građanski pokret URA, Demokrate i SDP su poručili DPS-u da umjesto što pričaju o njima, "koji su moralne gromade za svakog DPS-ovca", odgovore Cetinjanima “što je sa više od 25 miliona duga, akontacijama koje ne vraćaju i kako se vaše imovinsko stanje značajno popravilo, dok su građani Cetinja sve siromašniji”.

“Fotografije odlazećeg gradonačelnika iz izborne noći, sa novim najbližim sardnicima koji posjeduju debele policijske dosijee i ljudima sa kapuljačama koje ste doveli da napadaju Cetinjane su vaša najbolja slika i oličenje svega čemu pripadate”, naglasile su opozicione partije.

Oni su poručili DPS-u da “koliko god laži plasirali u saopštenjima, nećete uspjeti da pobjegnete od činjeice da su vam kriminalci i batinaši, koje ste doveli da tuku naše Cetinjane, jedini preostali partneri na putu ka političkom kraju”.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније