Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

09. 12. 2017. 20:18 >> 19:47
8

DEMOKRATE SAOPŠTILE

"DPS-u pao rejting"

Demokratska Crna Gora je saopštila da je DPS-u u Kotoru padao rejting na izborima 2008, 2012 i 2016, te da se "rasparčavaju na nekoliko frakcija".

"Vjerovatno je vaš trud za kalkulacijama motivisan rezultatima sa posljednjih sedam lokalnih izbora na kojima smo vam uzeli 4816 glasova. Ali kada smo već kod brojki da vas podsjetimo,jer očigledno zaboravljate. U Kotoru ste na lokalnim izborima - 2008. osvojili oko 40 odsto, 2012. 33 odsto, 2016. 32 odsto. Toliko o tome ko pada. A znamo da vam se uvukao još veći strah pod kožu kada bacite pogled na vaše partijske procjene okićene minusima i strelicama nadolje", navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije su optužili DPS da je godinama obmanjivao građane.

"Sjetimo se samo onih najsvježih poruka iz oktobra 2016. kada su gromoglasno sa vaše konvencije odjekivala obećanja: izgradićemo obilaznicu, sportsku dvoranu, adaptiraćemo bazen, izgraditi lift do bedema, žičaru do Cetinja, . . Nema veće demagogije od one koja iz vaših usta izlazi. I kada smo već pomenuli dvoranu, podsjećamo da je počela da se gradi 17.05.2010, a da je njena izgradnja trebalo da se okonča do 17.05.2011.  Ovaj rok je odavno istekao, nego je na sreću građana Kotora istekao i vaš", istakli su iz Demokratske Crne Gore.

Kako su kazali, DPS-u je pao rejting u uporištima na prethodnim izborima.

"I sada znate dobro, a znamo i mi da u drugim opštinama više nemate šta da tražite. U Tuzima ste pali za 764 glasa, a u Budvi za 1377 glasova, u Herceg Novom ste imali 900 glasova manje. Na Cetinju ste oslabili za cijela tri mandata. Takođe, u Nikšiću ste u martu osvojili manje glasova nego u oktobru 2016.  i zajedno sa SD-om manje glasova od opozicije u cjelini", saopštile su Demokrate.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније