Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

09. 12. 2017. 16:55 >> 18:46
11

DPS SAOPŠTIO

"Osvojili smo više nego Demokrate i DF zajedno"

Demokratska partija socijalista je na lokalnim izborima u Kotoru osvojila 2.5 puta više glasova od Demokrata, a čak i kada im se doda rezultat DF-a imaju manje glasova od DPS-a, saopšteno je iz te partije.

"Da ih podsjetimo – na lokalnim izborima DPS je osvojila  4014 glasova, a Demokrate 1801. Da vam malo pomognemo, jer vidimo da vam matematika nije jača strana: vaš rezultat je gotovo 2.5 puta manji od rezultata DPS-a. I to nije sve. Čak i kada vam se doda rezultat  DF-a, vašeg omiljenog koalicionog partnera koga se javno zgražavate, a intimno dijelite istu ideologiju, to je opet manje od broja glasova koji su građani dali DPS-u. Ukoliko dodate još i glasove vaših kontrolora iz redova SNP-a, svi zajedno jedva da imate nešto malo više glasova od nas", poručili su iz DPS-a.

Kako su kazali, na lokalnim izborima u Kotoru su osvojili 200 glasova i jedan mandat više nego na prethodnim.

"Sa druge strane, svjesni smo da ste osjetljivi na konkretne brojeve i da od njih očajnički bježite nakon potpunog debakla koji ste doživjeli u Mojkovcu, Cetinju, Petnjici i Tuzima. Ne treba da vas čudi takav ishod. Očigledno se vaš učinak u opštinama koje ste privremeno preuzeli nadaleko pročuo. Tek sada znate koliko je pametno bilo što niste imali `petlje` da izađete na izbore u Tivtu ili Nikšiću.

Dakle, ne treba da vas brinu statistički pomaci DPS-a. Ono što će vam presuditi biće glasovi Kotorana, koji će vas poslati u političku prošlost i prije nego što ste postali sadašnjost", saopšteno je iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније