Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B

06. 12. 2017. 17:27 >> 21:48
4

DPS KOTOR

Spremni da izađemo na političku crtu

DPS bilježi konstantan porast povjerenja građana, što se za Demokrate ne može reći, navodi se u reagovanju kotorskog DPS-a i poručuju da su spremni da izađu na političku crtu.

Demokrate su saopštile da je DPS na posljednjim izborima u Kotoru osvojio 1.000 glasova manje.

“Nakon niza apsurda i loših pokušaja obmane građana Kotora, izgleda da vam je i matematika slabija strana”, poručuju iz DPS-a Kotor.

Demokratama kažu da su se zabrojali i da svjesno negiraju činjenice.

“Ako ćemo o brojkama 2012. smo u Kotoru imali 3845, a 2016. 4014 glasova, odnosno mandat više - sa 11 napredovali smo na 12 mandata”, poručuju iz DPS-a.  

Demokratama kažu da, osim što im povjerenje kod birača pada, još brže padaju u očima Kotorana.

“Neće vam osobe sa invaliditetom zaboraviti da ste na njihov međunarodni dan uništili rampu koja im je neophodna, ni građani da ste toliko neuki da ni semafor u Kotoru ne umijete da postavite. Ne možete sakriti da ono čime se bahato hvalite su zapravo dva  projekta koje smo mi osmislili, projektovali, obezbijedili sredstva, izabrali izvođače i uveli ih u posao. Malo vam je izgleda obmana, pa bez srama na svojim skupovima govorite da završavate zgradu za lica u stanju socijalne potrebe?!”, poručuju iz DPS-a.

Kažu i da Demokrate u Kotoru nemaju rezultate, no se hvale tuđim djelima.

“Ništa dobro za ovaj grad niste učinili. Nepotističkom mrežom vas i vaših koalicionih partnera zaposjeli ste sva dobro plaćena mjesta u Opštini”, stoji u saopštenju DPS-a.

Sada su svi aktivisti Demokrata, kako kaže DPS, namireni i zadovojni, "a grad propada".

“Podsjećamo da ste podmetnuli Vladimira Jokića, stranog državljanina za predsjednika Opštine, a kakvi su njegovi učinci svjedoči i to što Kotorani često navode da po šteti koju nanosi gradu on prednjači u odnosu na palminog surlaša. U ostalom mi smo spremni da provjeriomo vaše tvrdnje, skratimo mandate, izađemo na političku crtu i utvrdimo ko je koliko pao”, stoji u reagovanju kotorskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније