Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

05. 12. 2017. 17:25   >>  16:57 2

OO DPS PLUŽINE

"Očistite ulice i odblokirajte nam grad"

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Plužine, apeluje na Socijalističku narodnu partiju (SNP), kao vladajuću partiju u ovoj opštini, da reaguje na vrijeme i puteve napravi prohodnim.

"Dozovite se pameti i nemojte da vam 'naknadna pamet' dođe kada bude kasno, kad vas je već snijeg u decembru – iznenadio", ističu u saopštenju.

Kako navode, snijeg u Plužinama je napadao skoro pola metra, dok su seoska domaćinska zatrpana pod sniježnim nametima skoro od metar snijega.

"Sela Goransko, Brezna, Borkovići i Boričje samo su neka kojima je neophodna pomoć gradske uprave, da bi lokalno stanovništvo moglo normalno funkcionisati.

Uporno već dva dana u raznim glasilima, navode iz OO DPS-a, građani Plužina apeluju "na sva zvona da im se ukaže već zaostala pomoć oko čiščenja puteva".

"Zvaničnici iz Opštine Plužine ćute ne reagujući na zahtjeve pomoć koja se traži od njih. SNP kao vladajuća partija u ovoj opštini vjerovatno ima preča posla i bavi se 'visokom politikom', a ne problemima onih koji su ih glasali", dodali su u saopštenju.

Vrijedan pažnje i krajnje indikativan podatak je da tendere za poslove održavanja i čišćenja puteva u Opštini, godinama dobijaju firme i fizička lica blisko povezana sa lokalnom upravom.

"I sve se to radi u veoma netransparentnim postupcima, pa se tako na sajtu lokalne uprave mogu naći samo ugovori iz 2014, 2013. i 2012. godine", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније