Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

04. 12. 2017. 12:10   >>  11:53 8

U PEKINGU

Roćen na skupu Komunističke partije Kine

Član Predsjedništva DPS-a, Milan Roćen, učestvovao je na međunarodnom skupu u Pekingu "KP NR Kine u dijalogu na visokom nivou sa svjetskim političkim partijama", koji je otvorio Generalni sekretar KP i predsjednik NR Kine Si Đinping.


"Ovaj događaj je organizovan u skladu sa odlukama nedavno održanog 19-og kongresa KP Kine na kojem je utvrđena razvojna strategija zemlje u narednih pola vijeka, sa ambicijom da se napravi plan zajedničke izgradnje boljeg i ljepšeg svijeta sa svima u svijetu koji to žele. Glavna tema je bila 'Zajednički rad na izgradnji društva zajedničke budućnosti za čovječanstvo i ljepši svijet: odgovornost političkih partija'", saopštio je DPS.

Na skupu koji je okupio predstavnike preko 250 partija i pokreta sa svih kontinenata iz 120 zemalja, kako vladajućih tako i opozicionih, različitih ideoloških i programskih profilacija, ideja domaćina je dobila punu podršku, koja je izražena i kroz dokument pod nazivom "Pekinška inicijativa".

Tokom boravka u Pekingu Roćen je imao niz kontakata sa predstavnicima domaćina i drugim učesnicima konferencije, u čijem radu je učestvovao i savjetnik za politički marketing DPS-a Filip Đuranović.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније