Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

02. 12. 2017. 11:35 >> 11:03
8

POKUŠAJ TERORIZMA

DF: Katniću đe su pare?

Predsjedništvo Demokratskog fronta pita glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića gdje je 125.500 eura, za koje su kako navode, Viši suda i SDT saopštili da se ne nalaze u dokaznim spisima u slučaju pokušaja terorizma na dan prošlogodišnjih izbora.

DF u saopštenju za medije pita Katnića gdje je 125.500 eura sa kojima se, kako navode, po svjedočenju Saše Sinđelića, „finansiralo najveće planirano krvoproliće u istoriji Crne Gore“.

„Prema našim pouzdanim informacijama ovaj novac je od službenika BIA uredno predat Milivoju Katniću kad je vladinim avionom došao za njegovog starog kolegu Sinđu. Godinu dana kasnije, u jeku sudskog procesa vijeka, saznajemo od Višeg suda i SDT-a da se novac kojim je planiran tzv. državni udar ne nalazi u dokaznim spisima“, navodi se u saopštenju Predsjedništva DF-a.

Ističu da danas imamo dvije nepobitne činjenice – „u spisima dokaza nema oružja kojim je trebalo da se izvede državni udar, niti ima novca kojim je plaćana kupovina oružja i ostala teroristička oprema u vidu dronova, karmina za usne i upaljača sa grbom vuka“.

„Imajući u vidu da je Saša Sinđelić na posljednjem ročištu izjavio da njemu novac nikad nije vraćen, i da se on nalazi u sudu, a Viši sud juče potvrdio da novca nema u dokaznim spisima, prinuđeni smo da ponovo pitamo : "Đe su pare Milivoje?" Predsjedništvo DF - a otvoreno sumnja da je ovih 125. 500 evra uzeo Milivoje Katnić kao nagradu za najgluplju montažu državnog udara u istoriji čovječanstva“, poručuju iz DF-a.

U DF-u kažu da samo u ovakvom „Apsurdistanu, u sudnici Suzane Mugoše, po optužnici Milivoja Katnića“, može se suditi za državni udar u kojem se među dokazima ne nalaze oružje i novac.

„Ali zato imamo sigurno "Edi je rekao" , a od prije nekoliko dana i potvrdu da je 125.500 eura isparilo u vazdušnom prostoru između Srbije i Crne Gore, i da su od svih dokaza ostale dvije časne riječi : Milivoja Katnića i Saše Sinđelića. Premalo za pravo, previše za psihijatriju. Zato smo spremni da Milivoju Katniću oprostimo što nije odgovorio na naših dvadeset pitanja, i sve pripišemo afentivnom nadražaju, ako odgovori na samo jedno pitanje :" Đe su pare Milivoje?", zaključuje DF u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније