Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B. [ Mina ]

28. 11. 2017. 14:58   >>  14:24 6

SNP BRAJOVIĆU

Napadaju jer smo ozbiljna opozicija

Socijalistička narodna partija (SNP) ozbiljna je opoziciona stranka, zbog čega je druge partije napadaju i izmišljotinama pokušavaju da je oslabe, saopšteno je iz SNP-a.

Ta partija je, u reagovanju na izjavu predsjednika Socijaldemokrata (SD) Ivana Brajovića da su lokalni izbori u četiri opštine pokazali da su pojedine partije u nestajanju, saopštila da je SNP starija i od SD-a i od mnogih drugih partija na političkoj sceni Crne Gore i “samim tim se ima čime i podičiti i pohvaliti”.

“Aktuelni predsjednik krnjeg parlamenta Ivan Brajović daje sebi za pravo da govori o SNP-u koristeći termin „u nestajanju“. To je pravo sam sebi dao ili mu ga daju njegovi mentori iz Demokratske partija socijalista (DPS) koji su mu i omogućili da danas bude tu gdje jeste”, kaže se u reagovanju SNP-a.

Ta partija poručila je Brajoviću da se “ostavi vidovnjačkih procjena kada je SNP u pitanju”. SNP, kako navode, ima ime, snagu i budućnost, i partija je koja je potekla iz naroda, nastala kao odgovor na odnarođenu vlast.

"Pokušavali ste vi i vaši politički učitelji mnogo puta do sada da je uništite, ali nije vam uspjelo", poručuju iz te partije.

Kako su rekli, nije im i neće uspijeti, jer SNP ima snagu koja je u narodu, a građani prepoznaju prave vrijednosti za koje se SNP uvijek zalagala.

“Za razliku od vaših partijica koje je na političkoj sceni instalirala mašinerija DPS-a, SNP svojim biračima nudi svoj program, ideje i viziju”, rekli su iz SNP-a.

Kako su kazali, uvijek su davali politički maksimum da budu uz narod, rješavaju njegove probleme i ukazuju na pogubnu politiku vlasti.

“Nijesmo nikada bili uz skute moćnika samo da bi postojali zarad sitnih interesa. Naš su interes građani Crne Gore i njihov bolji život, jer sa ovakvom vlašću, čiji ste i vi, nažalost, dio, boljeg života nema”, saopštili su iz SNP.

Svima je, kako su kazali, jasno da je SNP ozbiljna opozicija. "Zato nas i napadaju iz drugih partija, i izmišljotinama i lažima pokušavaju da oslabe partiju koja traje 20 godina".

Kako navode, SNP se svih ovih godina odupirala mnogo većima, nisu se nikad predali. “Pa ne bi trebalo da nam moralne pridike držite vi, koji jedva namaknete cenzus, uz sve zloupotrebe državnih resursa”.

“Vi se borite da zadržite fotelje svojih kadrova, a mi za bolji život građana i više radnih mjesta. U tome je razlika između nas i vas, interesne grupe poslušnika vlasti, kojima su fotelje u državnim institucijama preče nego članstvo ili interesi građana. Na kraju, gospodine Brajoviću, htjeli Vi to priznati ili ne, mnogo je ljepše biti partija iz naroda, nego partija iz Ramade”, saopšteno je iz SNP-a.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније