Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V. [ TVCG ]

25. 11. 2017. 12:01 >> 13:28
22

NA CETINJU

Demokrate: Napadnut naš poslanik, vozilo demolirano

Više nepoznatih osoba napalo je na Cetinju poslanika Demokratske Crne Gore, Danila Šaranovića i kandidate za odbornike u Igorlu, saopštio je na konferenciji za novinare poslanik te stranke, Miomir Pejović.

 

On je naveo da se napad dogodio u Bajovoj ulici u četiri sata ujutro, kada je, kako je naveo, presretnuto vozilo Šaranovića i kada su naoružani muškarci krenuli na poslanika i troje kandidata za odbornike.

Pejović je naveo da je vozilo demolirano, kao i da je Šaranović zadobio povrede i da se nalazi u bolnici.

Tužilac: Policija da učini sve kako bi našli napadače

Povodom incidenta oglasio se i cetinjski tužilac, Duško Milanović koji je kazao da je Šaranoviću ukazana ljekarska pomoć te da nije hospitalizovan.

"Jutros oko četiri sata u Bajovoj ulici na Cetinju, lice D.Š. iz Podgorice lakše je tjelesno povrijeđeno od strane zasad nepoznatih osoba, dok je vozilo u kojem se D.Š. nalazio oštećeno. Cetinjskoj policiji je naloženo da preduzme sve radnje na otkrivanju lica koja su učestvovala u napadu na D.Š. i svih okolnosti vezanih za taj slučaj", kazao je Šaranović za TVCG.

Iz Uprave policije su saopštili da u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom rade na rasvjetjavanju incidenta.

Пратите нас на

Коментари22

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније