Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

24. 11. 2017. 11:27   >>  10:55 7

URA CETINJE

"Poništavaju stare, izdaju nove lične"

Kandidat za odbornika u Skupštine Prijestonice Cetinje, Dragan Mirković, rekao je da se prema informacijama tog političkog subjekta u ispostavi MUP-a "danima rješava po neuobičajeno povećanom broju zahtjeva za poništavanje i izdavanja ličnih karata".

 

Mirković je od MUP-a zatražio da objavi "o čemu se radi i što je sad odjednom razlog za pokušaje da se utiče da određenom broju građana bude omogućeno ili onemogućeno da glasa na izborima u nedjelju".

"Građanski pokret URA obavještava građane Cetinja da su, nakon intenzivne kampanje u više pravaca, razobličeni pokušaji DPS-a da ih opet prevari i da njihova nesposobna uprava nastavi da drži ključeve našeg grada. Stvoreni su uslovi da Cetinje opet ponese luču slobode i bude ponos Crne Gore", rekao je Mirković.

On navodi da DPS uzalud nastoji "da jad do kojeg su doveli Prijestonicu zamaskiraju lažnim gradilištima i farbanjem, zamjenom 'uvoznih kvalitetnih' ploča u Njegoševoj ulici, asfaltiranjem u Humcima i ostalim prigradskim naseljima".

"Uzalud siju maglu novim radnim mjestima preko već čuvenih cetinjskih biznis zona i biznis inkubatora, koji do sada nijesu rezultirali niti jednim jedittim uposlenim Cetinjaninom. Umreženi direktori javnih preduzeća i trgovisnkih lanaca moraju po nalogu primiti i potvrditi svako dato obećanje, iako znaju da nemaju slobodnih radnih mjesta. A to znaju i Cetinjani. Pošto su vidjeli da Cetinje više ne mogu osvojiti, kreće se sa kupovinom glasova, prijetnjama i ucjenama prema onima koji imaju dostojanstva da se ne prodaju, štancovanjem duplih dokumenata i dovođenjem iseljenika. Uzalud se trude, toliko su zla i nepravde učinili cetinjskom narodu da im ni autoputevi do sela i prigradskih naselja ne bi pomogli da ostanu na vlasti poslije 26. novembra. Zadnja kap u čaši je onih 800 ukinutih nadoknada za cetinjske majke, čime su zadali završni udarac poniženim i osiromašenim građanima Cetinja", poručio je Mirković.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније