Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

23. 11. 2017. 15:33 >> 15:49
5

DEMOKRATE DPS-U

Čeka vas politički debakl u Mojkovcu

Pomoćnik direktora Demokratske Crne Gore Momčilo Leković, poručio je DPS-u da im „laži neće pomoći da izbjegnu potpuni politički debakl u Mojkovcu“.

DPS je juče saopštio da je laž da je u Mojkovcu bilo verbalnog ili je neko nasrnuo na Momčila Lekovića, kako su naveli „samozvanog pomoćnika direktora stranke“.

“Prva je laž da sam samozvani pomoćnik direktora, jer u Demokratama ne postoje samozvane funkije kao u vašim redovima. Izabran sam jednoglasno na sjednici Predsjedništva Demokrata, saglasno Statutu naše partije i tu funkciju pokrivam od 18. jula 2015. godine. Da je vaša namjera da se opet izvučete iz situacije u kojoj pokazujete nervozu, paniku i agresivnost, potvrđuje činjenica da ste jučerašnji snimak izrezali i prekinili tačno u momentu napada. To je vaš stil kao selotejp-montažerske organizacije i nema potrebe objašnjavati plodove vašeg podmuklog rada, dovoljno je što vam se javnost podsmijava“, kaže Leković.

Navodi da je istina, što potvrđuje kompletan snimak, da su Demokrate bile u vozilu, a da su ih aktivisti DPS-a vrijeđali, prijetili i fizički napadali.

„To se jasno i vidi i čuje. A to što vi niti čujete, niti vidite to je poznato građanima Crne Gore. I na kraju ste navodnim rekla-kazala metodama zaključili da ja napuštam Demokrate. To govori o činjenici i da vas ljudi iz najbližeg okruženja, koje ste zadužili da prate Demokrate, napuštaju i lažu“, navodi Leković.

On je podsjetio na kako navodi, ostale „izmišljotine i podmetačine“ DPS-a.

„Slagali ste da brat Duška Markovića nije prijetio, pa se pojavi snimak. Slagali ste da rukovodstvu Demokrata nisu prijetila bezbjednosno ineteresantna lica, kad gle čuda, pojavi se u javnosti snimak. Saopštili ste da nam nije prijetio brat Duška Markovića, a onda crna kutija poruči da mu zaobiđemo kuću. Sva vam je istina kao u informaciji oko Ilije Šćekića. Poturili ste nam vašeg člana i tako se samokompromitovali. Tako ste i ovoga puta sami sebe dezinformisali, ali niste uspjeli javnost. Na kraju vam poručujem da vam laži neće pomoći da izbjegnete potpuni politički debakl koji vas očekuje u Mojkovcu, dok će se pad vašeg rejtinga od osam procenata i dalje nastaviti“, zaključio je Leković.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније