Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

23. 11. 2017. 13:48 >> 13:23
7

BEČIĆ PORUČIO

"Možemo do pobjede u Mojkovcu"

Demokrate žele da Mojkovac živi, a ne da nestaje, a imaju i znanja da pobijede na izborima u tom gradu, kazao je predsjednik te stranke Aleksa Bečić na sinoć održanoj završnoj kovenciji u mojkovačkom Centru za kulturu.

Bečić je saopštio da je tokom kampanje od „vrata do vrata“ obišao sva sela i naselja u Mojkovcu.

“Upoznao sam poštene i postojane ljude i svi do jednog su mi poručili: Aleksa, dosta nam je kupljenih diploma, dosta nam je plaćenih podanika, dosta nam je crnih kutija, dosta nam je skorojevića, hoćemo da se ponovo vidi bratska ljubav, hoćemo da se vrati komšijska sloga, hoćemo otkupne stanice, hoćemo fabrike, hoćemo mladost, hoćemo da ponovo čujemo svadbarkse sirene po Mojkovcu, hoćemo da čujemo dječiji smijeh, hoćemo da vidimo mladalačku radost, hoćemo da Mojkovac živi, a ne da nestaje! Mi to hoćemo, mi to možemo, mi to moramo, mi to zaslužujemo! Mi smo oni koji se ne predajemo, koji smo spremni i živote da položimo za budućnost Mojkovca, za budućnost Crne Gore”, kazao je Bečić

Bečić je kazao i da Demokrate, koje nijesu kupovale diplome, imaju znanja da pobijede DPS u Mokovcu.

“Zato nemamo straha, zato imamo ponos, zato imamo prkos, zato nam ne možete ništa, zato nas ne mogu uplašiti, zato ćemo ih ubjedljivo pobijediti. I zato ćemo da ih pošaljemo na mjesto koje su sami sebi predodredili – u istoriju beščašća!”, poručio je Bečić.

Predsjednik Demokrata kazao je I da je lider DPS-a Milo Đukanović svojim izjavam od njega napravio Supermena,

“Samo si jedno zaboravio. Da sam ja tada zaista imao godina koliko imam danas, ne bi ti vladao ni dana, a kamoli 30 godina. Jedina tvoja sreća, a najveća nesreća za Crnu Goru, je što sam zajedno sa ovim mladim ljudima rođen 25 godina nakon tebe, pa si imao vremena da otimaš i rasprodaješ. E, danas ti poručujem iz junačkog Mojkovca: ni za centimetar ti se neću pomjeriti, ni za jedan sekund neću ustukniti“, zaključio je predsjednik Demokrata.

Na konvenciji su se prisutnim obratili i Miloš Bojanić, Sava Medojević, Iva Vlaović, Selma Muradbašić, dr Tatjana Simić, Stevan Katić, Vladimir Jokić i Ivan Stanić.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније