Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

22. 11. 2017. 21:48 >> 21:16
3

DEMOKRATE TVRDE

"DPS prekinuo snimak prije napada"

DPS je svoj snimak incidenta u Mojkovcu prekinuo u trenutku dok fizički i verbalni napad njihovog kandidata za odbornika na predstojećim izborima Dejana Krgušić na aktiviste Demokrata još nije počeo, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

"Dobro je pa gospoda iz DPSa nisu dostavila snimak njihovog odbornika dok je, na primjer, gledao TV toga dana", saopštile su Demokrate.

Kako su kazali, krunski dokaz ta to ne mogu biti  Krgušići jeste navod da su oni potomci perjanika Kralja Nikole.

"Ako je to tačno, a recimo da ovoga puta nećemo sumnjati iako dolazi od političkog subjekta kojem se ništa ne može vjerovati, sigurni smo da bi se ti časni preci stidjeli postupaka svojih potomaka. I to ne samo ovog, već svih nepočinstava koja za račun DPSa u kontinuitetu vrši aktuelni odbornik i kandidat za odbornika. Opet kažemo, sve nam je jasno – boli pad rejtinga režima u Mojkovcu od cijelih 8 odsto, pa frustracije i nervoza zbog prisustva svijesti o tome da neće više biti u prilici da vrše zloupotrebe izlazi na površnu", naveli su iz Demokratske Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније