Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 11. 2017. 20:05   >>  19:51 17

ĐUKANOVIĆ U TUZIMA

"Njima je ključni grijeh nezavisna CG"

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović poručio je večeras, sa konvencije u Tuzima, da je moćna podrška čekala DPS ne samo u Tuzima i Podgorici, nego i širom Crne Gore.

Lider DPS-a vjeruje u pobjedu u Tuzima, uz poruku da ih neće pokolebati nasrtaji i rušilački pohodi njihovih oponenata.

"Kao što vidimo i tokom ove kampanje, naši konkurenti na političkoj sceni nam i dalje šalju veoma uznemiravajuće poruke. Neki kažu da smo brzo donijeli odluku od uzlasku iz NATO, ukidanju sankcija Rusiji, poništenju odluke o Kosovu i odluku o tome da Crna Gora nije više nezavisna država. U njihovoj percepciji, ključni grijeh DPS je nezavisnost Crne Gore. Zato oni žele da ponište našu nezavisnost, vjerujući da će neko o Crnoj Gori odlučivati van Crne Gore”, kazao je Đukanović.

Kako je naveo, DPS je građanska partija, koja s ponosom ističe da su njeni simpatizeri ljudi svih nacija. Nosilac liste DPS-a u Tuzima, Halil Duković, kazao je da su pročitali sve “sa crvenom kravatom”, misleći na Demokrate.

"Da je sezona poljoprivrede, ušli bi nam u svaku njivu. Tako bi mali Aleksa sadio krompir, orao njivu i muzao kravu", poručio je Duković.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније