Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

22. 11. 2017. 15:52 >> 15:18
17

MOJKOVAC

Demokrate: Novi fizički napad DPS-a

Aktuelni odbornik Demokartske partije socijalista u SO Mojkovac i kandidat te partije za odbornika na predstojećim izborima, Dejan Krgušić juče je fizički i verbalno napao mlade aktiviste Demokratske Crne Gore, saopšteno je iz te partije.

"Naime, Dejan Krgušić, šesti na odborničkoj listi DPSa u Mojkovcu zaustavio je vozilo u kojem su se nalazili naši mladi aktivisti koji su realizovali kampanju 'od vrata do vrata', i prvo se verbalno obrušio na njih, tjerajući ih, a zatim i fizički nasrnuo na njih. Više puta im je uputio prijetnje riječima 'Mršte odavde', da bi potom više puta udario pomoćnika direktora Demokrata, Momčila Lekovića", navodi se u saopštenju Demokrata.

Aktivisti Demokratske Crne Gore su događaj snimili telefonom. Kažu da znaju zašto su napadnuti.

"Vjerujemo da je povod za ovaj fizički i verbalni nasrtaj na naše mlade aktiviste bila okolnost što su naši aktivisti vidjeli nekog čovjeka koji je Krgušiću i licima koja su bila u društvu sa njim dodao kovertu, a koji je nakon toga odmah sjeo u kola i odvezao se u nepoznatom pravcu", ističu Demokrate.

Oni pozivaju Vrhovnog državnog tužioca, Ivicu Stankovića, da kako su kazali, Krgušića bez odlaganja privede pravdi.

"Demokrate neće ustuknuti pred siledžijskim ponašanjem funkcionera DPS-a, naročito ne sada kada frustrirajućim i nervoznim ponašanjem faktički priznaju da im je došao politički kraj", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније