Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

22. 11. 2017. 12:25 >> 12:02

SRZENTIĆ PORUČIO

Budžet Bara nikad bolji

Stanje u Budžeta za 2018. Opštine Bar nikad nije bilo bolje, za 50 odsto povećan je kapitalni, a za 18 odsto smanjen operativni budžet, kazao je predsjednik Opštine, Zoran Srzentić.

Ona je na tribini OO DPS Bar u Mjesnoj zajednici Šušanj, istakao da je sve što je obećano i urađeno, te da je važno sa investicijama nastaviti i u narednom periodu. Najavio je, da će u toku naredne godine ulica Crnogorskih serdara biti spojena sa saobraćajnicom pored rijeke Željeznice, bulevarom pored Opštine i nadvožnjakom i da će u narednoj godini biti riješen problem prelaska preko željezničke pruge.

Srzentić je istakao da stanje Budžeta nikad nije bilo bolje nego sada, kazavši da je za 50 odsto povećan kapitalni, a za 18 odsto smanjen operativni budžet, što znači da će novca biti i za Šušanj i za ostale Mjesne zajednice.

Pozvao je građane da učestvuju u javnoj raspravi i iznesu svoje predloge.

Opštinski odbor DPS Bar održao je tribinu na kojoj su članovima, simpatizerima i građanima prezentovani infrastrukturni projekti koji se realizuju u Mjesnoj zajednici Šušanj.

Koordinator DPS-a za MO Šušanj, dr Miroslav Knežević i predsjednik MO Šušanj Pešo Glavanović istakli su da se u Mjesnoj zajednici Šušanj u proteklom periodu uradilo dosta. Akcenat su stavili na izgadnju rezervoara Šušanj , asfaltiranje saobaćanice od pruge do crkve, izgradnju potpornog zida kod Dabovića, rekonstrukciju niskonaponske mreže u Vitićima, rekonstrukciju saobraćajnice od hotela „MD“ do stajališta sa pet sporednih ulica, ukupne vrijednosti oko 100.000 eura.

„U narednim danima će biti završeni radovi i na ulici uz korito rijeke Željeznice u dužini od 310m. Još jedan projekat koji je u fazi realizacije je izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u Šušnju, a završetak radova je planiran za februar 2018. godine“, naveo je Knežević.

Knežević kazao je, da je u naredom periodu u planu uređenje plaže, auto kampa i zaleđa plaže, nastavak izgradnje kanalizacione mreže u naselju Ilino, poboljašnje turističke ponude Šušnja, kao i izgradnja distributivne mreže i povezivanje sa rezervoarom Šušanj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније