Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

21. 11. 2017. 16:45 >> 16:25

SD PORUČUJE

Spremni da preuzmu razvoj Tuzi

Nosilac liste “Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Tuzi”, Samir Adžović, istakao je da Socijaldemokrate spremne da nakon 26. novembra preuzmu odgovornost za razvoj i prosperitet Tuzi.


“Siguran sam da je pred mojim sugrađanima i sugrađankama veoma lak izbor. Sa jedne strane, na ovim izborima učestvuje dio takozvane građanske opozicije, koja pod “demokratskim” plaštom želi da nas obmane kako se zalažu za pobjede za bolji život Tuzi. Svojim političkim djelovanjem dokazali su da niti su za bolji život Tuzi, niti su privrženi ovoj državi. A samim tim neće ni pobijediti, pa sve da im na ovim izborima učestvuje i njihov ključni koalicioni partner - Demokratski front”, kazao je Adžović.

Šta reći,kako je dodao, o onim partijama koje nijesu uspjele da okupe ni 32 ljudi koji će stati iza njihovog izbornog programa i njihovih lidera, već se i tu služe obmanama.

“Ali su ih građani Tuzi već razobličili i odrediće im pravu mjeru u nedjelju. Sa druge strane imamo i aktuelnu vlast koja je u ovom mandatu radila na bazi podrške koju su dobili na prethodnim lokalnim izborima. Međutim, svi smo svjesni da su partije koje participiraju u toj vlasti mogle i morale više da urade, prvenstveno na planu ekonomskog oporavka našeg kraja”, kazao je Adžović.

On je dalje naveo da je iz ovih razloga, a naročito kad se uzme u obzir najbolji izborni program koji SD nudi, siguran da će građani Tuzi pružiti istinsku šansu novim, stručnim i mladim ljudima, oličenim u Socijaldemokratama, koji će brže i energičnije rješavati probleme sa kojima se suočavaju stanovnici Tuzi.

“Kao što smo i ranije napomenuli, cjelokupan naš rad i djelovanje isključivo je vezan za Tuzi i državu Crnu Goru. Želimo da preuzmemo odgovornost za ekonomski oporavak Tuzi. Hoćemo da pomognemo kraju u kojem živimo. Za to nam treba vaša podrška. Zbog toga dragi sugrađani, dosljedno za Tuzi. Dosljedno za broj 3”, kazao je Adžović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније