Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B. [ Pobjeda ]

21. 11. 2017. 07:52   >>  10:29 18

ĐUKANOVIĆ POTVRDIO

DF neće u Skupštinu 23. novembra

Demokratski front neće prisustvovati sjednici Skupštine Crne Gore 23. novembra, kazao je za Pobjedu Milutin Đukanović, šef poslaničkog kluba DF-a.

Poslanici bi 23. novembra trebalo da raspravljaju, između ostalog, o izmjeni Zakona o državnom tužilaštvu i setu zakona koji se tiču sporazuma sa NATO alijansom.

Izmjena Zakona o državnom tužilaštvu predviđa da se na sjednicama viših državnih tužilaštava predlažu po dva kandidata, kao i da se broj kandidata na listi koju po azbučnom redu sačinjava Komisija za izbor, poveća sa osam na devet.

Demokratski front ranije je odlučio da, za sada, selektivno prisustvuje plenarnim sjednicama, odnosno da dolazi u parlament kada procijeni da mu je to u interesu.

Pobjeda saznaje da ovog puta DF neće doći jer, kako je kazao njihov izvor, sjednici neće prisustvovati vrhovni državni tužilac Ivica Stanković i specijalni državni tužilac Milivoje Katnić, već jedino ministar pravde Zoran Pažin.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније