Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B

20. 11. 2017. 17:16 >> 18:19
7

SA SKUPA SNP-A

"Bićemo dio nove vlasti u Tuzima"

Socijalistička narodna partija, koja će biti dio nove vlasti u Tuzima, zna, umije i može da obezbijedi da se Malesija ekonomski podigne i ojača kako bi bila bogat i siguran dom za sve njene građane, bez obzira na vjeru i naciju, poručeno je na promotivnom skupu izborne liste "SNP – sigurnost za 1.000 majki Malesije".

Predsjednik SNP Vladimir Joković istakao je da je ta partija uvijek bila građanska i posvećena dobru svih u Crnoj Gori.

„Ubijeđen sam da će građani Malesije podržati izbornu listu SNP-a i glasati za slogu, poštenje i čast koje personifikuju Kolja, Željko i Semir, kako bi ostvarili slobodnu Malesiju i isto takvu Crnu Goru“, kazao je Joković.

On je poručio da je SNP garant da će Tuzi konačno dobiti status punopravne opštine.

„Budite sigurni da ćemo, kada budemo dio nove vlasti u Tuzima i Crnoj Gori, dati punopravnu opštinu Tuzima, kako bi građani Malesije sami odlučivali o svojoj sudbini i prioritetima, a ne da im to nameće neko drugi sa strane“, istakao je Joković.

Nosilac izborne liste „SNP – sigurnost za 1.000 majki Malesije“ Kolja Ljuljđuraj kazao je da je sadašnje, po mnogo ćemu tumorno stanje u Tuzima, dokaz nebrige aktuelne vlasti za Malesiju.

„SNP je od svog osnivanja do danas radila i radiće u interesu svih građana, bez obzira na njihovu vjeru i naciju. Zato pozivam građane Malesije da 26. novembra izađu na izbore i glasaju izbornu listu SNP-a, jer smo mi jedina partija koja nikada nije i neće prevariti građane Malesije“, istakao je Ljuljđuraj.

Na skupu su govorili i potpredsjednik SNP i predsjednik SNP Podgorica Dragan Ivanović, odbornički kandidati Željko Milić, Semir Frljučkić i Valentina Ljuljđuraj, kao i poslanik Srđan Milić i članovi Glavnog odbora Radivoje Rašović i Snežana Jonica.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније