Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

20. 11. 2017. 11:54   >>  11:23

HUTER PORUČUJE

Mladi sa idejama sada imaju šansu

Otvaranje biznis inkubatora kao mjesta gdje mladi sa Cetinja dobijaju besplatan prostor za pokretanje biznisa, jedan je od boljih poteza koje je loaklna vlast realizovala u još tekućem mandatu, kazao je kandidat za odbornika liste "Cetinje pobjeđuje – DPS – Milo Đukanović", Oskar Huter.

"Znajući za sličnu praksu iz država okruženja, a cijeneći prije svega potencijal mladih sa Cetinja, nemam sumnju da će raspisani konkurs za besplatan prostor naići na interesovanje", kazao je Huter povodom otvaranja Biznis inkubatora na Cetinju. 

On jednako važnim cijeni i tekuću obnovu ostalih zapuštenih hala u “Košuti”, i to ga navodi, kao Cetinjanina, raduje i ohrabruje.

Strankama koje govore o tome da će pokušati da obezbijede mladima besplatan prostor za biznis, Huter poručuje da su zakasnile.

"Ko ima biznis ideje, prostor ga već čeka, a ja ohrabrujem mlade, posebno one koji imaju ideje iz oblasti turizma, da se prijave na tekući konkurs, jer na nosiocima projekata u biznis inkubatoru počiva jedan svijetli dio budućnosti našeg grada", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније