Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

18. 11. 2017. 19:00 >> 18:28
6

MARKOVIĆ PORUČIO

"Sa posebnim osjećajem pristupamo Prijestonici"

Cetinje je grad mladih i to će sve više biti, a sa nivoa centralne politike sa posebnim osjećajem pristupa se Prijestonici kao istorijskom i kulturnom simbolu Crne Gore, kazao je potpredsjednik DPS Duško Marković tokom razgovora sa predstavnicima Savjeta mladih i nekoliko mjesnih odbora partije.

" Marković je mladima posebno ukazao na nedavno usvojeni Zakon o Prijestonici kojim se Cetinju daje posebno mjesto na mapi crnogorskih lokalnih samouprava", istakli su iz DPS-a

Zamjenik predsjednika te partije razgovarao je s građanima i aktivistima iz tri velika mjesna odbora Demokratske partije socijalista, naglasivši da je Cetinje pomoglo Crnoj Gori kada joj je bilo najpotrebnije, te da DPS ni u jednom trenutku nije zaboravio na Cetinjane i Prijestonicu.

"Marković je kazao da su kulturno-istorijske znamenitosti Cetinja razvojni aspekt u koji će se u narednom periodu posebno ulagati. On je rekao da su snažna ulaganja u infrastrukturu, turizam i ugostiteljstvo, kao i druge preduzetničke inicijative koje su već otpočele, ozbiljna razvojna platforma na kojoj ćemo zajedno stvarati uslove za značajan broj novih radnih mjesta", poručili su iz DPS-a.

Marković je poručio da građani Prijestonice, jednako kao i oni u Mojkovcu, Petnjici i Tuzima, jasno prepoznaju prednosti izbornog programa i mogućnosti koje nudi Demokratska partija socijalista.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније