Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

18. 11. 2017. 17:46   >>  19. 11. 2017. 13:18

DEMOKRATE SAOPŠTILE

"DPS za poslanike i partiju dao 201 milion"

Demokratska Crna Gora reagovala je na navode poslanika DPS-a Mihajla Anđušića, koji je kazao da su opozicioni poslanici koštali građane milione eura tokom bojkota, saopštivši da je DPS za 27 godina vladavine isplatio 201 milion eura za plate poslanika, javnih funkcionera, partiju s državnog nivoa i partiju na lokalnom nivou.

Iz te partije su optužili DPS da je ugasio 200 fabrika, ostavio 100.000 radnika bez posla, kazavši da je javni dug preko tri milijarde eura, a poreski 800 miliona.

"Takođe, odričemo se svakog mjeseca većine svoje zarade od koje smo već renovirali tri škole i to u Pljevljima, Podgorici i Šavniku. A, čega ste se vi odrekli? Podignete 2000 eura plate, a onda kao `prave patriote` tražite od Skupštine Crne Gore da vam refundira 30 eura troškova za telefon i 10 litara goriva. Bestidno, kako vam i priliči", saopštile su Demokrate. 

Oni su kazali da je DPS najbolji dokaz koliko višedecenijska vlast i enormno bogatstvo može izmijeniti svijest čovjeka i percepciju realnosti, "kada imate toliko moralnog kodeksa u sebi da izustite kritiku na račun finansija, a šef-vlasnik nosi sat od stotinu hiljada eura, novca koje većina građana ne zaradi za čitav svoj život".

"Sve što radite, sjetite se da radite u državi u kojoj se i pored velike gladi ukućana čuvala odvojena hrana, rezervisana za gosta u nevolji, rođaka, brata. Takvu ste Crnu Goru opljačkali i moralno raskubli", naglasile su Demokrate.

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније