Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

18. 11. 2017. 17:05   >>  16:37 3

LJULJĐURAJ ISTAKAO

"Nema vlasti u Tuzima bez SNP-a"

Nosilac izborne liste SNP-a u Tuzima Kolja Ljuljđuraj pozvao je građane Malesije, prije svega majke, da im daju punu podršku jer garantuju da se nova vlast neće moći formirati bez SNP-a i unaprijed definisanog uslova da će lokalna samouprava donijeti odluke kojima će obezbjediti majkama Malesije vraćanje finansijske sigurnosti, kroz odgovarajući oblik nadoknade.

"Činjenica je da je 1.000 majki Malesije u prethodnom periodu ostvarilo osnovnu egzistencijalnu sigurnost, zahvaljujući zakonu koji je djelo SNP, ali im je politika DPS-a, koji je jedino navikao da otima od naroda, uskratila to pravo. Građanima Malesije nijesu potrebni izgovori, nego konkretno djelovanje i realna i osmišljena rješenja u cilju poboljšanja kvaliteta života. Zato, svjesni koliko su prvobitne naknade značile majkama Malesije, kao naše ključno izborno obećanje, preuzimamo obavezu da ćemo kroz propise koje će donijeti Skupština opštine Tuzi obezbjediti vraćanje te sigurnosti", rekao je Ljuljđuraj.

Kako je kazao, SNP će, takođe, obezbijediti da svi osnovci dobijaju besplatne udžbenike, "kao što je to već slučaj u svim opštinama u kojima je SNP, sam ili u koaliciji, na vlasti".

"Nakon izbora 26. novembra još jedna stvar je izvjesna – DPS u Tuzima ponovo će preći u zaslužene opozicione klupe. Sadašnje, po mnogo ćemu tumorno stanje u Tuzima, dokaz je njihove nebrige za Malesiju. Zadnji je čas za promjene na bolje, jer građani Tuzi imaju pravo na dostojanstvo i ekonomsku sigurnost u svom gradu umjesto da emigriraju. Odbornički kandidati SNP-a, koji su buduća vlast, znaju, umiju i mogu da obezbijede da se Malesija ekonomski podigne i ojača kako bi bila bogat i siguran dom za sve njene građane, bez obzira na vjeru i naciju", saopštio je Ljuljđuraj.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније