Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

16. 11. 2017. 18:05 >> 17:59
8

DF SAOPŠTIO

"Đukanović uvrijedio građane"

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović juče je u Mojkovcu teško uvrijedio građane ove opštine, kao i čitave Crne Gore, tvrdnjom da svi oni koji nijesu pristalice njegove politike nemaju zdrav razum, saopštio je Demokratski front.

Đukanović je juče govorio na tribini DPS-a u Mojkovcu.

"'Zdravorazumska većina u Crnoj Gori od oka vidi da je ono što smo dobro uradili za Crnu Goru neuporedivo vrednije od grešaka koje smo počinili', rekao je Đukanović u mojkovačkom Centru za kulturu, što je dosad nezabilježen slučaj da neki političar u Crnoj Gori maltene ludacima proglasi glasače koji ga ne podržavaju. Ovim je Đukanović direktno uvrijedio sve koji ne glasaju DPS, dakle ne samo glasače opozicije, nego i apstinente, a to je dvije trećine građana Mojkovca i Crne Gore", saopšteno je iz DF-a.

Iz tog političkog saveza su kazali da takva retorika, agresija i govor mržnje, govore mnogo o Milu Đukanoviću.

"Kao i o činjenici da on odlično zna da se u Mojkovcu DPS nalazi pred sigurnim porazom, i da je pobjeda DF–a i ostatka opozicije izvjesna. Postavlja se pitanje zašto se Đukanović odlučio da građanima uputi najteže uvrede, i to desetak dana pred izbore. Odgovor se nameće - zato što projekcije DPS-a, od prije tri dana, potvrđuju da će ta partija imati slab rezultat, i kao vješt političar, Đukanović takav rezultat želi da servira Dušku Markoviću, kojega je hvalio u istom govoru u kome je građanima kazao da nemaju zdrav razum.  Sigurni smo da će i Mojkovčani i građani Crne Gore kazniti ovakav odnos DPS-a prema njima, jer koliko god bio težak sukob unutar DPS-a, to ne može i ne smije biti razlog da se građani proglašavaju ludacima. Sve ukazuje na to da je DPS partija koja se nalazi na kraju svog političkog puta, i to treba da raduje sve građane Crne Gore", navodi se u saopštenju DF.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније