Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina; Objavio: I. P. ]

15. 11. 2017. 09:26   >>  08:59 9

KLUB DA INICIRA

DF će tražiti smjenu Stankovića

Poslanici Demokratskog fronta (DF) predložiće poslaničkom klubu pokretanje inicijative za smjenu vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića, odlučilo je Predsjedništvo tog saveza.

 


Članovi Fronta su odluku donijeli nakon što je Specijalno državno tužilaštvo u utorak podiglo i dostavilo Višem sudu optužnicu protiv predsjednika Pokreta za promjene Nebojše Medojevića i članova njegove grupe u vezi optužbi za stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.

Funkcioner DF-a, Andrija Mandić, kazao je da je Stanković šef tužilačke vlasti u Crnoj Gori.

"Više puta smo ga prozivali i pozivali da radi svoj posao. Kako se to nije desilo odlučili smo da stavimo 18 potpisa, ako poslanički klub podrži naš predlog, za smjenu Stankovića", rekao je Mandić novinarima ispred Višeg suda.

Na pitanje očekuje li da će opozicija podržati njihovu inicijativu, Mandić je odgovorio "o tom – potom". 

"Prvo da donesemo odluku na našem poslaničkom klubu pa ćemo onda ići dalje“, rekao je on.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније