Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Pobjeda, Objavila: J.B.Č. ]

14. 11. 2017. 08:16 >> 11:44
4

RADUNOVIĆ PORUČIO

Samostalan bojkot, političko samoubistvo

Funkcioner Demokratskog fronta Slaven Radunović ocijenio je sinoć da je njegova politička grupacija spremna za sve oblike borbe protiv režima, navodeći da im ne trebaju jalove akcije.

On je na svom Fejsbuk profilu, komentarišući sastanak dijela opozicije, napisao da DF na sve pristaje osim da zamajavaju građane jalovim bojkotom parlamenta bez dodatne akcije".

"Dakle, bojkot parlamenta uz bilo koji dodatni vid pritiska, proteste, bojkot svih izbora, vraćanje svih opozicionih mandata, građansku neposlušnost, parlament u sjenci, vladu u sjenci. Ima li ko spreman za akciju", upitao je Radunović piše Pobjeda.

On je odgovarajući na pitanja posjetilaca društvene mreže da li su spremni da se odreknu privilegija i plata, kazao da je DF spreman na sve što je nabrojao.

"Čekamo da ostali skupe hrabrost ili da se dozovu pameti. Što god. Samostalni bojkot izbora i samostalno vraćanje mandata, prihoda - bilo bi samo političko samoubistvo i izraz nezrelosti, kao i neodgovornosti prema svojim biračima", rekao je Radunović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније