Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

13. 11. 2017. 15:28 >> 14:57
16

SNP MOJKOVAC

"DPS da ne širi lažni optimizam"

Širenje lažnog optimizma jedino je preostalo odlazećoj mojkovačkoj vlasti, saopštiop je Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) it tog grada.

"SNP Mojkovac poručuje odlazećem predsjedniku Opštine Dejanu Medojeviću da je od Mojkovca napravio grad iz kojeg svi odlaze zbog pogubne politike koju je sa svojim timom vodio. Gospodine Medojeviću, tačno je da nema ravnopravnosti između vas i nas, nikada je nije ni bilo. Vi ste sve izbore dobili zahvaljujući ucjenama, kupovini glasova od prljavog novca, partijskim zapošljavanjem...", saopštio je SNP.

Iz te partije poručuju da su njihopvi odbornici pošteni i časni ljudi, koji nikada nisu zloupotrebljavali i prijetili Mojkovčanima, "kao što to rade vaši kandidati za odbornike, što je crnogorska javnost bila u prilici da vidi".

O" vašem radu i uspjesima govori i činjenica da se danas do centra grada jedva stiže. Rupe po asfaltu, voda koja otiče ulicama, centar koji ste pretvorili u parking... Službe su vam paralisane. Međutim, Vas to ne zanima, jer ste ovdje samo ubačeni da trčite ovu trku, a čitav Mojkovac zna da Vas ne žele ni Vaši za predsjednika, nikad Vas nisu ni željeli. Uvijek ste bili prelazno rješenje", ističu iz SNP.

SNP Mojkovac poručuje mojkovačkoj lokalnoj upravi da ne širi lažni optimizam.

"Uvukao vam se strah u kosti. Svjesni ste da ništa niste uradili za građane, osim što ste kitili grad i oslikavali kontejnere. Jeste to lijepo, ali od murala, zanimljivih kontejnera i cvijeća se ne živi. Zato ćete izgubiti 26-tog novembra", zakljčuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније