Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

12. 11. 2017. 20:23 >> 19:52
5

PEŠIĆ DEMOKRATAMA

"Ne vide posljedice svojih paničnih poteza"

Dokle god Demokrate istini ne pogledaju u oči i shvate da to što ih po društvenim mrežema nazivaju kukavicama, što ih ismijavaju, nema nikakve veze sa nama, već je to odgovor vaše generacije koja posmatra šta rade, i na njima svojstven način izražava protest protiv njiovog ponašanja, biće u zabludi koja ih vodi pravo u novi izborni poraz, saopštio je predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista (DPS), Nikola Pešić.

"Nikad u Crnoj Gori nije postojala tako anticrnogorska i u krajnjem slučaju, antiljudska kampanja kakvu vi vodite na vašem zvaničnom Facebook nalogu protiv gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Bogdanovića. Nema Cetinjanina koji nije sa gađenjem i prezirom komentarisao vaš video uradak. Iako sa ljudske strane osuđujemo takav kukavičluk, primitivizam i prostotu, sa političke ne možemo a da ne vidimo i nešto pozitivno u tom vašem posrnuću. Taj video uradak vas je ogolio i pokazao da nije samo problem u vašim prljavim političkim biografijama, već da ste vi kukavice koje se u panici i za slamku hvataju, ne videći pogubne posljedice svojih paničnih poteza", saopštio je Pešić.

Kako je kazao, komičan je umišljaj Demokrata o sopstvenoj veličini.

"Zamišljate da Milo Đukanović treba da ide na duel sa Bečićem, koji je za četiri godine tri puta potučen do nogu?! Od gradskih izbora u Podgorici, preko onih kada ga je Srđa Milić deklasirao, do prošlogodišnjih parlamentarnih na kojima je imao četiri puta manje glasova nego Demokratska partija socijalista. Zato mu "ne basta" da se vama bavi, sem da vas podsjeća ko ste i šta ste. Ali meni „basta“ da vam poručim da političke konvertite i one koji kriju ko su šta su, od kojih su, Crna Gora je vazda prezirala ili što je još gore, sa njima se sprdala", poručio je Pešić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније