Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

12. 11. 2017. 17:44 >> 17:13
6

ODGOVOR DPS-u

SNP: Mi ćemo se baviti budućnošću

Socijalistička narodna partija ostavlja DPS-u da se bavi prošlošću, a mi ćemo se baviti budućnošću, saopšteno je iz SNP-a.

Podsjetimo, ranije danas iz DPS-a su poručili Demokratama i SNP-u da laži i kuknjava ne prolaze, te da je falsifikovanje činjenica, prikrivanje istine i „zaboravljanje“ sopstvene uloge u presudnim trenucima savremene crnogorske istorije stari manir SNP-a.

"Gospodo iz DPS-a, ostavite SNP na miru i prestanite sa lažima i napadima. Znamo da vam upravo mi najviše smetamo, jer smo svjedoci vaše licemjerne i promašene politike", navodi se u reagovanju SNP-a.

Iz te partije su kazali da DPS i ovih dana u svom maniru ubjeđuje građane da su drugi krivi za sve njihove neuspjehe.

"Za nezaposlenost, zatvorene fabrike, dugove, građane koji jedva preživljavaju, siromaštvo na svakom koraku... Umjesto da prihvate odgovornost za ono što su uradili, oni napadaju nas koji radimo vrijedno, imamo program i brinemo o svim građanima Crne Gore. Borimo se za više radnih mjesta, za budućnost i kvalitetniji život svih građana", naveli su iz SNP-a.

Poručili su da je vlast DPS-a i njegovih koalicionih partnerae dovela do toga da je iz Crne Gore otišlo dvostruko više školovanih mladih ljudi nego što je otišlo u periodu ratova.

"To je vaša politika, politika besperspektivnosti. Građani znaju šta je istina, a šta prevara. SNP će iz dana u dan jačati a naši konkretni odgovori, otjelotvoreni u principijelnoj političkoj borbi i djelima, će vas itekako zaboljeti", zaključuje se u reagovanju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније