Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

09. 11. 2017. 14:17   >>  15:50 18

PODNIJELI PRIJAVU

PzP: Pokušana likvidacija Radulovića

Pokret za promjene (PzP) saopštio je da je u srijedu, kako se navodi, pokušana likividacija potpredsjednika te partije Branka Radulovića.

 

Iz te partije su naveli da je Radulović juče po klasničnom kriminalnom scenariju, koji u najvećem broju slučajeva rezultira tragičnim posljedicama, bio izložen Radulović.

"Bio je pripremljen monstruozni scenario, posebno imajući u vidu, da Radulović svakodnevno putuje bez obezbjeđenja, vozeći svoj automobil, ne skrivajući se od javnosti", kazali su iz PzP-a.

Oni su dodali da je o tome danas informisana Uprava policije, kada je Radulović podnio prijavu Centru bezbjednosti Podgorica o događjaju.

"Stručne službe Centra bezbjednosti preuzele su mjere i aktivnosti, a ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžic i načelnik Centra bezbjednosti Jovica Rečevic su se i lično zainteresovali za cijeli slučaj", navodi se u saopštenju. 

PzP tvrdi da ovo nije prvi slučaj da se vrši pritisak, raznih vidova uznemiravanja na Radulovića i njegovu porodicu. 

"Očekujemo ovaj put da će nadležni organi uraditi svoj posao na profesionalan način i identifikovati počinioce, a posebno nalogodavce. Jasno je da se radi o vidu političkog terorizma, čiji je motiv da se eliminišu oni koji su najglasniji protivnici vlasti", poručuju oni.

Utvrdiće činjenice u vezi sa prijavom Radulovića

Policija će utvrditi činjenice u vezi sa događajem koji je prijavio političar Branko Radulović, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz Uprave policije su kazali da su njihovi službenici iz Centra bezbjednosti (CB) Podgorica preduzimaju aktivnosti kako bi rasvijetlili događaj koji je danas prijavio Radulović.

Oni su objasnili da je Radulović danas oko 11 sati i 15 minuta CB Podgorica prijavio da je nepoznato lice u srijedu, 08 novembra, od 10 sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta, odšarafilo šarafe sa prednjeg lijevog točka njegovog vozila „Audi A4“, dok se nalazilo parkirano na prostoru Parking servisa kod Gradskog stadiona u Podgorici.

On je kazao da je u sriejdu osjetio lupanje kad je krenuo vozilom ali da je tek danas vidio da nešto nije u redu sa prednjim lijevim točkom.

"Policija preduzima aktivnosti kako bi se utvrdilo činjenično stanje i rasvijetlio događaj koji je Radulović prijavio", poručili su iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније