Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

03. 11. 2017. 13:50   >>  13:26 2

ĆAMAN ODGOVORIO

"Šehović vodi spiskove sigurnih glasača"

Skandalozno je da ministar prosvjete Damir Šehović javno priznaje da vodi spiskove sigurnih glasača među zaposlenim u školama i prosvjetnim ustanovama, poručio je kandidat Demokrata za predsjednika Opštine Petnjica Albin Ćeman.

Šehović je juče Demokratama poručio da su drski i netačni navodi da je njihova kandidatkinja za odbornicu u SO Petnjica zbog političke pripadnosti otpuštena iz vrtića "Đina Vrbica" u Podgorici. Šehović je naveo i da je otac Albina Ćemana dugogodišnji, ali i aktuelni direktor jedne od osnovnih škola u Petnjici.

“Veoma je nevaspitano, a naročito sa državne pozicije, politički prebrojavati porodice kao što ste to vi učinili pominjući mog oca, koji se očigledno nalazi u vašim evidencijama birača. Zaista je krajnje drsko da se bavite mojom porodicom i upozoravam Vas da to više ne činite, jer ovo je direktno upozorenje mom ocu”, navodi Ćeman u reagovanju.

On pita Šehovića da li politički zapošljava i uskraćujete pravo na rad stručnim i mladim ljudima koji ne misle kao on.

“I uz sve to uzurpirate ministarsku funkciju u ime partije koja je zauzela treće mjesto u konkurenciji dva politička subjekta na jednom od prethodnih izbornih ciklusa. To ne samo da je nevaspitano, već je i neukusno”, naveo je funkcioner Demokrata.

Kaže da su građani uvidjeli namjere politike kojoj služiti Šehović.

“Uskoro nećete imati priliku da uzurpirate funkcije, koristeći ih za progon neistomišljenika. Upozoravam Vas da ukoliko još jednog zaposlenog budete pritiskali i ucjenjivali i ukoliko budete naredili takvo djelovanje, po čemu ste inače poznati, alarmiraćemo cijelu Crnu Goru”, zaključio je Ćeman.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније