Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Beta [ Objavio: O.Z. ]

03. 11. 2017. 11:05 >> 10:35
10

KNEŽEVIĆ TVRDI

"NATO će graditi dvije baze u CG"

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević izjavio je da će NATO u najskorije vrijeme izgraditi dvije vojne baze u Crnoj Gori.

"Ti planovi će biti realizovani tokom naredne dvije godine, do 2019. Sa velikom vjerovatnoćom, jedna baza će se pojaviti na obali, a druga u planinama", rekao je Knežević u intervjuu današnjem moskovskom dnevniku Izvestija.

Knežević je kazao, ne navodeći iz kojih izvora potiču njegove informacije, da je riječ o planinama Sinjajevini ili Bjelasici, "gdje zahvaljujući geografskom položaju postoje najbolji uslovi za stvaranje vojne infrastrukture".

Na pitanje da li NATO želi da od Crne Gore napravi "teren za antirusku politiku", on je odgovorio pozitivno, navodeći da svakog dana lokalni mediji optužuju Rusiju za finansiranje opozicije i destabilizaciju zemlje.

Knežević, koji je u Crnoj Gori optužen za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra prošle godine, rekao je da očekuje prvu odluku suda početkom naredne godine.

"Uvheren sam da crnogorski režim zaista želi da nas stavi u zatvor, kako bi od nas napravio 'glavne neprijatelje', i opravdao svoj pronatovski i antiruski kurs", rekao je Knežević.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније