Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

01. 11. 2017. 14:14   >>  13:44

AŠANIN TVRDI

Tužilaštvo ispituje rad Dejana Medojevića

Nakon krivične prijave koju je podnio predsjednik mojkovačkog odbora Građanskog pokreta URA Ivan Ašanin, Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju je pokrenulo postupak povodom sumnje da je predsjednik Opštine Mojkovac i nosilac izborne liste DPS-a Dejan Medojević, na nezakonit nači dodijelio opštinska sredstva direktorici Turističke ogranizacije (TO) Magdaleni Mrdović za renoviranje stana u Sutomoru, saopšteno je iz URE.

Ašanin podsjeća da je Medojevićeva malverzacija vidljiva i u finansijkom planu Turističke organizacije (TO), u kome "ne postoji stavka koja se odnosi na rješavanje stambenih pitanja zaposlenih, a posebno ne za stanove koji se nalaze u Sutomoru".

"Međutim, ovo je samo prva u nizu nezakonitosti, za koje će foteljaši iz DPS-a odgovarati nakon sigurnog poraza 26. novembra. Odgovaraćete, gospodine Medojeviću, i za sječu rijetke i skupe vrste drveta - muleke, čiji kubni metar košta nekoliko stotina eura. Za drveće koje ste posjekli, zbog izgradnje izmišljenog puta bez odobrenja NP, a sve pod izgovorom da brinete za Mojkovac i Sinjajevinu", ukazao je Ašanin.

Ašanin je ukazao da će ovo biti poseban predmet pažnje javnosti, ali i državnih organa, kada mojkovačka URA bude objavila sve podatke koje potvrđuju “nevjerovatne zloupotrebe Medojevića i njegovih saradnika, pa će biti dovoljno posla i za Specijalno državno tužilaštvo (SDT)”.

"U maniru jednog zvaničnika, koji je u borbi za pravdu odgovorio drugoj strani - spremio sam odgovor u tri toma, gospodine Medojeviću. Iako prijetite, u svojim blijedim i bespomoćnim pokušajima da se izdignete iznad zakona, to je samo dokaz vase nemoći", ukazao je Ašanin.

On je zaključio da ”mojkovačka družina DPS-a sigurnim korakom napreduje od Osnovnog, do Specijalnog državnog tužilaštva”, kao i da broje posljednje dane na funkcijama koje godinama uzurpiraju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније